Cafe Huvila

Tervetuloa!

Cafe Huvilalla on pitkät perinteet, jotka juontavat jo 1900-luvun alkuun asti. Kahvila sijaitsee Helsingissä Mannerheimintien keskeisellä paikalla upeassa puistomiljöössä. Tarjoamme maistuvat baristan valmistamat erikoiskahvit sekä perinteisen kahvin suussa sulavien herkkujen kera. Arkisin lounasaikaan pääset herkuttelemaan suomen parhaissa ravintoloissa oppinsa ottaneen keittiömestarin päivittäin vaihtuvilla salaateilla ja keitoilla. Otamme vastaan pöytävarauksia, mutta sellainen ei ole välttämätön. Kauniissa maisemassa viihdyt terassillamme. Tervetuloa herkuttelemaan!

Yhteystiedot

Cafe Huvila Mannerheimintie 13 B, Hakasalmen Huvila
00100 Helsinki

Puhelin: 040 5206507
Sähköposti: cafe.huvila@gmail.com

Aukioloajat:
Joka päivä 10:00 - 17:00
Lounas Ti - Pe 11:00 - 14:00


Ruoka & Juoma

Pyrimme aina suosimaan luomu ja lähiruokaa tarjoamissamme ruokatuotteissa, kun se vaan on mahdollista. Meille on erittäin tärkeää, että käyttämämme raaka-aineet on tuotettu kestävällä pohjalla ja korkealaatuisesti. Kaikki tuotteemme ovat aina laktoosittomia ja pyrimme pitämään valikoimissamme mahdollisimman paljon myös gluteenittomia tuotteita.

Kahvina käytämme kahvilassamme reilun kaupan Puro Organic luomukahvia. Lisätietoa kahvistamme löydät www.purocoffee.com sivustolta. Emme ole myöskään unohtaneet laadukkaan teen ystäviä. Meiltä saat korkealaatuista Althausin teetä. Kaikki Althausin teelehdet ovat tarkoin valikoituja ja tarjoavat teen parhaimmistoa kaikista teetä viljelevistä maista. Vain kaksi ylintä lehteä ja nuppu käytetään, joka takaa korkean laadun. Viikoittain vaihtuvan lounaslistan löydät aina meidän Facebook sivuilta!


Yksityistilaisuudet

Meiltä saat tarjoilut yksityistilaisuuksiin aina kakkukahveista monen ruokalajin illallisiin. Suunnittelemme tarjoilut aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita kunnioittaen. Kahvilassamme pystymmme pitämään tilaisuuksia aina 30 henkilöön asti. Voit myös vuokrata kauttamme aivan kahvilamme vieressä sijaitsevan Hakasalmen Huvilan käyttöösi isompia tilaisuuksia varten. Yksityistilaisuuksista ottakaa yhteyttä mieluiten sähköpostilla cafe.huvila@gmail.com tai sivustolta löytyvän lomakkeen kautta.